MKB-Nederland roept elke derde vrijdag van november uit tot ‘Dag van de Ondernemer’

In Nederland hebben we talloze dagen die iets betekenen voor mensen in de maatschappij, zoals
Dag van de Bouw, Secretaressedag en natuurlijk ook Vader- of Moederdag. Genoeg redenen om ook de ‘Dag van de Ondernemer’ te introduceren.

Elke dag zijn ruim 1,5 miljoen ondernemers bezig om toegevoegde waarde te leveren met hun producten en/of diensten. MKB-Nederland vindt het eigenlijk logisch dat ondernemers jaarlijks toch minimaal één keer in het zonnetje gezet moeten worden. KVGO pakte meteen dit initiatief op door onderstaand filmpje te produceren.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK