Miss Beauty op bezoek bij Opmeer Drukkerij

Saartje Langstraat is Miss Beauty of The Netherlands 2021 en bracht in deze titel een bezoek aan Opmeer Drukkerij. Dat heeft alles te maken met de Miss Beauty kalender die door de Haagse drukkerij gedrukt wordt.

Miss Beauty Opmeer Drukkerij

Miss Beauty of the Netherlands is de grootste missverkiezing van Nederland. De winnares van vorig jaar kwam voor een sneak peek voor de kalender rondom de verkiezing. In de kalender alle finalisten en sponsors die het event mogelijk maken, waaronder de drukkerij zelf!

Opmeer Drukkerij vertelt: “Miss Beauty of The Netherlands 2021 Saartje Langstraat is bij ons op bezoek geweest voor een sneak peek! Van onze persen rolde die dag de Miss Beauty of The Netherlands 2022 kalender, met daarin alle finalisten en sponsors die Miss Beauty mogelijk maken. 
Over 2 weken vindt de nationale finale plaats. Als één van de trotse partners wensen we namens Opmeer alle missen veel succes tijdens de finale!”

Beeldbron: Opmeer Drukkerij

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK