Tuijtel produceert Marketingfacts Jaarboek 2022-2023

Het Marketingfacts Jaarboek is inmiddels de standaard geworden op het gebied van trends en ontwikkelingen op het gebied van marketing en communicatie. De inhoud is samengesteld door een breed team aan specialisten. De productie was in handen van Tuijtel.

Marketing Facts Jaarboek 2022

Han Verkerk is commercieel directeur bij Tuijtel en voelt zich verbonden met de inhoud van het jaarboek. Verkerk op LinkedIn: “Dat ik als marketingfreak het nieuwe marketingfacts jaarboek 2022-2023 mag drukken, is natuurlijk de kers op de taart.”

Het Jaarboek is te bestellen voor € 29,95 via de website van Marketingfacts.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK