Hans Scheffer in de spotlight bij Sprout

In de videoserie Scaling Up vraagt MT/Sprout ondernemers naar hun belangrijkste groeilessen. In de vijfde aflevering staat Hans Scheffer centraal, CEO van Helloprint.

Hans Scheffer Sprout

Hoe versnel je de groei van je bedrijf? “Door de allerbeste mensen aan te nemen en daar nooit van af te wijken”, vertelt Hans aan de start van het energieke filmpje met vragen over het ondernemerschap. Openhartig vertelt de Helloprint-oprichter welke eigenschap hem het verste heeft gebracht: “Mijn eigengereidheid.” Lachend: “Ik weet niet of iedereen het daar mee eens is, maar ik denk toch mijn eigengereidheid en vast blijven houden aan de dingen waar ik in geloof, mijn idealen en daar eigenlijk nooit van afwijken.”

Benieuwd naar de andere antwoorden? Zoals wat Hans zijn grootste ondernemersblunder was?
Bekijk de video (2,50 minuut).

In 2015 bemachtigde Hans met Helloprint een plekje in de MT/Sprout Challenger50, de jaarlijkse lijst met de meest innovatieve bedrijven van Nederland.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK