Sprout promoot printmarketing

printEen mooi pleidooi voor printmarketing in een artikel van Sprout. Volgens dit ondernemersplatform heeft papier nog lang niet zijn functie verloren. Zij beargumenteren in het voorwoord: “Sterker nog, voor bepaalde doeleinden kun je beter communiceren per print.”

In het artikel dat volgt worden er vijf redenen uiteengezet om voor een boodschap in print te kiezen. De eerste betreft de effectiviteit van flyers voor feesten en partijen, een tweede het modewoord beleving, de derde gaat over de culturele sector die veel gebruikt maakt van papieren brochures, vervolgens gaat de vierde reden in op de mix met online mogelijkheden die print interessanter maakt en tot slot is daar het positieve betoog voor de persoonlijke en doelgerichte printmailing.

Lees meer in het artikel van Sprout.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK