Skip to content
Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Sprout gaat verder als bookazine

Sprout stopt na twaalf jaar met het tijdschrift in de huidige vorm. Voortaan verschijnt het vier keer per jaar als bookazine: vol serieuze verdieping voor snelgroeiende startups, scale-ups en investeerders. Het eerste nummer gaat over hypergrowth.

‘Wij zijn ervan overtuigd, dat de functie van print voortaan ligt in verdieping en verrassing,’ schrijft Remy Gieling, sinds twee jaar hoofdredacteur. ‘In het digitale tijdperk moet een magazine meer zijn dan een gestolde versie van je website. Het huidige magazine was nice to have geworden, in plaats van want to have. Wij geloven dat, naarmate meer diensten zich verplaatsen naar de digitale wereld, fysieke producten meer en meer waarde krijgen. Fysieke producten kunnen mensen emotioneel raken, wat met een 2D-website bijna onhaalbaar lijkt.’

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK

Scroll To Top