Jubileum Verloop Drukkerij met historische filmbeelden

Verloop Drukkerij is in 100 jaar tijd uitgegroeid tot een omvangrijk familiebedrijf. Het bedrijf is nog altijd gevestigd in Alblasserdam, waar het met een kleine drukpers in een schuurtje begon.

Aan de Ohmweg in Alblasserdam staat bij Verloop in de hal nog altijd een antieke drukpers, als herinnering naar een lang verleden. Om het jubileum te vieren heeft Beeld Uitzending een fraaie optekening van verleden en heden samengesteld.

De onderneming werd een eeuw geleden opgericht door Jan Verloop, grootvader van de huidige directeur-eigenaar Arjan Verloop (49). Het bedrijf had twee takken: de drukkerij/uitgeverij en een boekwinkel.
Die laatste ging in 1958 zelfstandig verder. Decennialang gaf Verloop ook een lokale krant uit: weekblad
De Klaroen. Onder Arjan Verloop legde het bedrijf zich toe op het drukken van: tijdschriften, relatie-magazines en boeken.

Bron: onderschrift Youtube

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK