GSOB op bezoek bij Oerlemans Plastics b.v.

De leden van Grafimedia Studiegroep GSOB werden getrakteerd op een unieke onderdompeling in de wereld van o.a. pet food packaging, webshop bags, wicket bags, sleeves, flowpacks, top seal film, bag in box bags, … en tientallen andere producten.

Gsob Oerlemans

Bart Lauwaert was erbij en zegt: “We kregen een interessante presentatie van algemeen directeur
Johan Kranenbroek. Hij beantwoordde vragen over biobased plastic en biodegradable plastic – die we vanuit ‘papier en karton denken’ natuurlijk al wat sneller stelden.”

Een innovatief Nederlands bedrijf, met diverse vestigingen doorheen het land, dat door middel van samenwerking met universiteiten ook de oplossingen van de toekomst mee vorm wil geven.

Lauwaert: “Met de Grafimedia Studiegroep GSOB kom je op plaatsen waar je anders niet komt en kan je nadien met meer vakkennis het gesprek met je klanten en relaties aangaan.”

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK