Kennis delen

GSOBDe Grafimedia Studiegroep is al 92 jaar actief in het delen van kennis op Grafimedia gebied. De 250 leden ontmoeten elkaar regelmatig tijdens bedrijfsexcursies met als doel van elkaar te leren. Een actieve club mensen waar eigenlijk iedereen die in deze industrie werkt lid van kan worden voor een bedrag van 20 euro per jaar. De vrijwilligers achter deze bijzondere organisatie verdienen het zeker een keer in het zonnetje gezet te worden. Meer informatie is te vinden op www.grafimediastudiegroep.nl

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK