GSOB varende netwerkmeeting vrijdag 8 oktober 2021

Na lange tijd, wegens de coronaperikelen en de daaraan verbonden beperkingen door het RIVM, om bijeenkomsten te kunnen en organiseren, eindelijk weer een GSOB-uitnodiging voor een ontmoeting tussen onze leden en relaties. 

Deze uitnodiging is voor een unieke netwerkmeeting voor alle leden en een eventuele introducee op vrijdagmiddag 8 oktober 2021, vanaf 16.00 uur tot 20.00 uur. 

Gsob Bewerkt Logo

Elkaar na lange tijd weer eens persoonlijk te spreken, ervaringen uit te wisselen, bij te praten, met elkaar te toosten op een hoopvolle toekomst in goede gezondheid, zijn items waar we al lange tijd naar hebben uitgekeken en we bieden je de mogelijkheid om dit nu weer mee te maken. 

We gaan varen op het paradeschip Z8 van Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw en gaan genieten van een mooie tocht, waarbij we ons door de kapitein laten verrassen met betrekking tot de route. 

Leden en/of relaties van GSOB kunnen zich vóór 27 september aanmelden via de website.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK