Grafimedia studiegroep krijgt nieuwe samenstelling van het bestuur

Waar vele verenigingen de laatste jaren een neerwaardse trend ervaren in ledenaantallen en bestuursleden, zwemt het GSOB (Grafimedia studiegroep) tegen de stroom in. Niet alleen is het ledenaantal opnieuw gegroeid het afgelopen jaar met 6% (227 leden), ook het bestuur is gegroeid met 3 nieuwe leden.

Vlnr Rogier Suijkerbuijk, Robert de Vries, Simon Van der Maas, Iwan In den Bosch, Ronald van de Ven, Peter Roijakers, Erik Jan Verweij en Johan Kuijsten.

Met weer een vol en interessant programma voor 2019, bieden we onze leden weer veel diversiteit, aldus Iwan In den Bosch (voorzitter). Daarnaast wordt er al weer hard gewerkt aan het programma van 2020. We werken aan een vernieuwd GSOB programma, waarbij we naast onze excursies nog meer nadruk leggen op netwerken en informatieve content. Een eerste aanzet hebben we al gemaakt, met de presentatie van Sander Duivestein tijdens onze jaarvergadering/netwerkavond op 18 januari. Kijk op de vernieuwde website voor het volledige aanbod in 2019.

Bron: GSOB

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK