Enson web&print in Waalre investeert in twee HP Indigo systemen

Enson is een all-round dienstverlener op het gebied van grafische producties, DTP werkzaamheden en web-to-print gerelateerde online creatie en realisatie. Het in Waalre gevestigde bedrijf ligt op een steenworp van Eindhoven. (partnerbijdrage)

Enson Hp Indigo
Foto: directeur Nico Lijten (links) met twee van de operators (Gerry en Stefan)

Recent zijn twee nieuwe HP Indigo systemen geïnstalleerd, HP Indigo 7eco digital press en HP Indigo 12000.
De HP Indigo 7eco verwerkt tot SRA3 formaat, de 12000 op B2, waarbij een substraatdikte tot 600 micron uiteenlopende applicatiemogelijkheden biedt in met name verpakkingen.

15 jaar

Directeur Nico Lijten zegt al 15 jaar ervaring te hebben met HP Indigo, dus ook de implementatie van de twee aangeschafte systemen verliep soepel, mede door de ingebruikname van het nieuwe gebouw bij het bedrijf.

PrintOS

Enson maakt gebruik van het workflow systeem PrintOS van HP. Naast de directe online verwerking van opdrachten, biedt dit systeem ook de mogelijkheden voor (preventief) remote service&onderhoud.

Bron: HP (bewerkt)

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK