Gezellig open huis De Lithografen

Feest bij De Lithografen uit Haarlem! Hans en Danny de Wilde verwelkomden familie, vrienden en zakenrelaties tijdens een open huis afgelopen vrijdag. Het werd een gezellig samenzijn in de nieuwe drukkerij.

De grafische ondernemers doen hun naam eer aan met een verhuizing begin dit jaar naar Haarlem. In het nieuwe, duurzame bedrijfsverzamelpand The View vierden zij meteen hun 30-jarig bestaan. Dat hebben ze mede te danken aan hun klanten, die vaak al jarenlang trouw meegaan. Klanten prijzen de De Lithografen om hun kwaliteit en altijd vriendelijke service.

De Lithografen biedt grootformaat printen, huisstijl drukwerk, het ontwerp van drukwerk, afwerking en gecertificeerde kleurproeven. Hans de Wilde richtte de drukkerij in 1991 op. Het aanbod is 30 jaar later nagenoeg hetzelfde, maar de productiemethode is grotendeels naar digitaal printen verlegd. Zoon Danny zette het hele digitale gebeuren in de loop der jaren op. Daarmee vormt De Lithografen een echt familiebedrijf en tegelijkertijd een drukkerij met alle productie nog steeds in eigen huis. Recent breidde het team uit met
Amber Zijp en Britney Stockey.

De Lithografen@0,5x

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK