Femke Helon nieuwe voorzitter Fespa in België

Vorige week werd tijdens het eerste congres van Fespa Belgium in Brugge de nieuwe voorzitter
Femke Helon benoemd. Ze is mede-eigenaar en CEO van het Belgische bedrijf 3Motion.

Fespa Be Logo

Dat schrijft het Belgische vakblad Grafisch Nieuws op haar website. Oud-voorzitter Jean Van Houtryve nam na drie jaar afscheid. Hij was de oprichter van de Belgische editie van de internationale vereniging. De Belgische ‘editie’ werd dus middenin de coronaperiode opgericht en dat was dus niet makkelijk, omdat evenementen op dat moment nauwelijks mogelijk waren. Vandaar de ‘late’ datum van het eerste congres dit jaar.

3Motion is gevestigd in Zele (ten oosten van Ghent) in België en heeft eveneens een vestiging in Mariahout in Nederland.

Femke Helon
Femke Helon

Femke Helon werd in 2020 in België uitgeroepen tot ‘ondernemer van het jaar’. Bij Grafisch Nieuws zegt Helon, Fespa Belgium tot hét kenniscentrum voor de sector te willen uitbouwen. Met meer aandacht voor jongeren, diversiteit en content.

Lees verder bij Grafisch Nieuws

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK