Haim Levit bij HP benoemd tot senior vice president en general manager Industrial Print

Haim Levit wordt met zijn benoeming ook de topman van HP Indigo, deel uitmakend van Industrial print binnen HP.

Haim Levit

Zijn promotie komt twee jaar nadat hij in 2020 de functie van general manager bij HP Indigo op zich nam.
Noam Zilbershtain, voorheen VP operations bij Indigo, heeft de plaats van Levit als general manager ingenomen.

Levit zei in een interview met Printweek: “Toen ik werd aangesteld om HP Indigo in 2020 te leiden, stelden we hoge doelen voor het bedrijf en werkten we eraan om ervoor te zorgen dat het voorop bleef lopen in de digitale printtransformatie.
Nu ik in mijn nieuwe rol ga werken als SVP en general manager van HP’s Industrial Print business, zal ik nauw blijven samenwerken met Noam. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij de groei en ontwikkeling van HP Indigo zal blijven stimuleren.”

Zilbershtain kwam in 2020 bij HP na 20 jaar bij General Electric Healthcare te hebben gewerkt, meest recentelijk als general manager van de Global Imaging Subsystems Detectors business, waar hij toezicht hield op onderzoek, ontwikkeling en productie in vijf wereldwijde vestigingen.

Bron: Printweek

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK