Flint Offset Packaging Solutions verhoogt opnieuw prijzen voor inkten

Flint hoopte op een stabilisatie van de kosten halverwege 2022, maar prijsstijgingen in de toeleveringsketen voor de productie van inkten, blijven aanhouden.

Flint Group Logo

Tony Lord, voorzitter van Flint OPS, zei dat de druk op de verschillende grafische markten helaas niet lijkt af te nemen. Inflatie, brandstof- en energieprijzen en de toegenomen vraag naar grondstoffen dragen volgens hem allemaal bij in een niet te ontkomen prijsverhoging voor de klanten van het bedrijf.

Flint OPS zei dat het op korte termijn contact met klanten zou opnemen om te bespreken hoe zij door de prijsverhogingen zullen worden getroffen. Het bedrijf heeft geen bijzonderheden over de verhogingen bekendgemaakt.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK