Flint Group Packaging: prijsverhogingen voor alle verpakkingsproductlijnen

Flint Group Packaging zal de prijzen verhogen van al haar verpakkingsproducten die verkocht worden door de Flexible Packaging, Paper & Board en Narrow Web businesses.

Flint Group Logo

Na meerdere aankondigingen over de verslechterende marktomstandigheden in 2021, heeft de groep nog steeds te maken met ongekende stijgingen van grondstof-, verpakkings-, energie- en vrachtkosten. In alle bovenvermelde categorieën blijven de kosten stijgen, zonder dat er in de nabije toekomst tekenen van verbetering zijn.

Doug Aldred
Doug Aldred, Chief Commercial Officer – Flint Group Packaging

Doug Aldred, Chief Commercial Officer – Flint Group Packaging zei: “De zekerheid van de bevoorrading is onze eerste prioriteit. Dankzij ons uitgebreide wereldwijde netwerk en onze efficiëntieprogramma’s, zijn we in staat om een aanzienlijk deel van de kosten- en leveringsrisico’s te beperken. We blijven echter getuige van een krapper wordend aanbod en exponentiële kostenstijgingen. Ondanks de uitvoering van een uitgebreide reeks efficiëntieprogramma’s om deze omstandigheden te verzachten, zien wij ons met tegenzin genoodzaakt de prijzen te verhogen.”

Het bedrijf zal streven naar een prijsverhoging en een verhoging van de tijdelijke toeslagen in het eerste kwartaal, of wanneer de contracten dit toelaten.

De lokale verkoopvertegenwoordigers zullen binnenkort contact met hun klanten opnemen om het effect van deze aanpassingen te bespreken.

Bron: Flint Group

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK