Flint Group Packaging verhoogt prijzen

Er lijkt geen einde te komen aan de reeks prijsverhogingen van vrijwel alle producenten op het gebied van consumables voor grafische producties.

Flintgroup Ink

Flint Group Packaging verhoogde haar prijzen al een keer in april, maar zegt nu wederom de prijzen voor inkt- en coatingproducten voor flexibele verpakkingen, papier en karton en de smallebaandruk te moeten verhogen. De verhogingen worden volgens de producent nog voor het einde van dit jaar ingevoerd.

Flint verwacht dat de huidige situatie tot in 2022 achteruit blijft gaan.

Doug Aldred, de chief commercial officer van Flint Group Packaging zei in het persbericht het volgende: “Vooral de prijzen van esters, (UV- en conventionele) harsen, pigmenten, titaandioxide (TiO2) en organische chemicaliën zijn flink gestegen. En boven op de stijging van de grondstoffenprijs komen ook nog eens prijsstijgingen voor de verpakkingen en het transport. Opmerkelijk zijn de ongeziene omvang en snelheid van de prijsverhogingen.”

Bron: persbericht

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK