De Lithografen verhuist naar duurzaam pand in Haarlem

De Lithografen uit Haarlem verhuist half november vanuit Velserbroek naar het gloednieuwe, duurzame bedrijfsverzamelpand The View in Haarlem.

De Lithografen

The View is een nieuwbouwproject in businesspark
De Waarderpolder in Haarlem. Het gaat om een duurzaam en markant bedrijfsverzamelgebouw met 68 business units. De Lithografen zal daar één van betrekken. De Lithografen biedt een diversiteit aan grafische zaken. Grootformaat printen, huisstijl drukwerk, het ontwerp van drukwerk, afwerking en gecertificeerde kleurproeven. Hans de Wilde richtte de drukkerij in 1991 op. Het aanbod is 30 jaar later nagenoeg hetzelfde, maar de productie-
methode is grotendeels naar digitaal printen verlegd. Zoon Danny zette het hele digitale gebeuren in de loop der jaren op. Daarmee vormt De Lithografen een echt familiebedrijf en tegelijkertijd een drukkerij met alle productie nog steeds in eigen huis.

Beeldbron: LinkedIn account De Lithografen

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK