Mediahuis neemt nieuwsplatform Euractiv over

Euractiv is een nieuwsplatform gericht op berichtgeving over EU-beleid, steeds vaker onderwerp van discussie in de afzonderlijke landen en ook zeker bij de ‘gewone’ burger.

Euractiv Mediahuis

De website richt zich op de onderwerpen agrifood, economie, gezondheid, technologie en transport. Mediahuis zegt dat de overname past in haar beleid om de samenleving nog beter te informeren over deze onderwerpen. Daarmee komt de uitgever terecht op terreinen die binnen ons land doorgaans afgedekt worden door Het Financieele Dagblad en deel NRC (van Mediahuis).

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK