De andere betekenissen van KPI

KPI staat voor Key Performance Indicators. Maar soms kan je met letters spelen, zodat ze een andere – en zeker niet minder treffende – betekenis krijgen. Oordeel zelf.

De redactie kwam onderstaan beeld tegen op LinkedIn. In een tijd waarin personeel schaars is op alle mogelijke gebieden, mogen deze vier alternatieve betekenissen van KPI niet ontbreken in de wijze waarop bedrijven en de daarin werkzame mensen met elkaar omgaan!

Kpi Betekenis

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK