Stefan Bartels van DWD Groep ontvangt KVGO ‘zilveren speld’

Deze week kreeg directeur Stefan Bartels van DWD Groep uit handen van Dick Naafs voorzitter van het KVGO de ‘zilveren speld’ naar aanleiding van zijn 25 jarig jubileum.

Stefan Bartels

Bartels zegt hierover op zijn LinkedIn pagina: “Wat is de grafische industrie in die jaren veel veranderd. De woorden dat ondernemen (in de grafische wereld) topsport is, slaat de spijker op zijn kop. Feit blijft wel dat als je plezier hebt in wat je doet het niet als zodanig voelt. Dankbaar dat mijn ouders, de grondleggers van het bedrijf, mijn vrouw en kinderen die altijd een grote steun zijn voor me, op dit mooie moment erbij waren vandaag. Ook met alle medewerkers in Roosendaal en Dordrecht hebben we heerlijk gebak gegeten, want zonder hen en onze fijne klanten en leveranciers had ik die 25 jaar als directeur niet waar kunnen maken. Samen blijven we verder bouwen en verbeteren aan DWD Groep, waar sinds 1 januari 2023 Van Dongen aan toegevoegd is.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK