Johan van Hunsel bij VIGC over het beprinten van glas

Glas is een oppervlak dat zich niet altijd even gemakkelijk laat beprinten. In een reeks artikelen laat onafhankelijk expert Johan van Hunsel een reeks mogelijkheden zien dit op juiste wijze te kunnen realiseren.

Keraglass

Het meest gangbare vlakglas voor zowel indoor als outdoor architecturale toepassingen zoals deuren, vensters, trappen, balustrades, scheidingswanden, douchewanden en -schermen, achterwanden van keukens (zgn. “splash walls”), keukenbladen etc. is “floatglass”. Dit vlakglas wordt horizontaal vervaardigd volgens een door de firma Pilkington in de jaren vijftig van de vorige eeuw in Engeland ontwikkelde methode.

Johan Van Hunsel is onder andere freelance auteur (voor o.m. Grafisch Nieuws/Nouvelles Graphiques en M&C Magazine)

Lees verder bij VIGC (voor leden)

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK