YouTube sterren brengen graphic novel uit

Influencers Jesper Weijs en Rik Kleeven van het YouTube kanaal Glowmovies brengen na video nu een boek uit. Het gaat om een graphic novel met de titel ‘Rik en Jesper maken er een zooitje van’.

Youtube Glowmovies

Rik en Jesper zijn bekend geworden door hun opvallende en soms zelfs gevaarlijke bouwwerken in de tuin van Jesper. Hun passie voor klussen en avontuur leidde tot grote populariteit op YouTube, waar ze tweewekelijks een nieuwe video lanceren met gemiddeld meer dan 1 miljoen views. Nu hebben ze de stap gezet naar het uitbrengen van hun eigen boek.

In samenwerking met Kosmos Uitgeverij, heeft Scooperz Glowmovies begeleid bij het hele proces en de opzet van de social strategie voor de lancering. Het resultaat is een komische graphic novel over een bizar bouwwerk en een boze buurman, met tekeningen van Tamara Boon.

De humoristische en avontuurlijke graphic novel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en is nu verkrijgbaar in boekhandels en online.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK