Christian Duyckaerts Managing Partner bij POP Printing

POP Solutions nam in 2020 de drukkerij Picto Viva over. Sindsdien bouwde POP de locatie in Nijvel (België) een afdeling Digital Printing uit. Nu komt Christian Duyckaerts bij deze digitale drukkerij van de groep, POP Printing, om het POP-aanbod nog meer versterken en diversifiëren.

Pop Printing

Christian Duyckaerts’ jarenlange expertise in retail communicatie en zijn ervaring binnen de printsector in het algemeen, is een perfecte aanvulling voor het directiecomité van POP Solutions. De kernactiviteiten van POP zijn gericht op merkzichtbaarheid op het verkooppunt en op het creëren van nieuwe winkelervaringen. “Dit is waar onze digitale drukafdeling een belangrijke rol speelt en zinvol is bij het ontwikkelen van 360° visuele communicatie voor onze klanten. Of het nu voor binnen- of buitengebruik is, POP Printing produceert op creatieve wijze een breed scala aan oplossingen die uw verkooppunt verbeteren en uw merkzichtbaarheid vergroten. In het kader van onze groepvisie willen wij deze service uitbreiden naar onze klanten”, legt Christian uit.

POP Printing is de Digital Printing afdeling van POP Solutions. De groep ontwikkelt al meer dan 15 jaar oplossingen die de visibiliteit van bedrijven en merken in het verkooppunt boosten. Het bedrijf is van bij zijn oprichting actief in de productie van kartonnen POS-materiaal, maar richtte na verschillende overnames, waaronder Kozmoz, ook een afdeling op voor permanent POS-materiaal, én een eigen digitale drukkerij. Met twee productiefaciliteiten – één in Nijvel en één in Kontich – is POP Solutions vandaag één van de belangrijkste spelers in POS-oplossingen uit diverse materialen van de Benelux.

Foto: Christian Duyckaerts en John Morent (CEO, POP Solutions)

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK