Het boek dat niet mag ontbreken: “Graphic 500 Designs that Matter”

“Graphic 500 Designs that Matter” is een boek dat vorige maand uitkwam bij Phaidon Editors.

Een fors boek met vijfhonderd van de meest iconische grafische ontwerpen van alle tijden, van het begin van de mechanische reproductie tot het heden. Het boek lijkt een must have voor iedereen die grafisch ontwerp een warm hart toedraagt.

Het proces van visuele communicatie en probleemoplossing door middel van typografie, ruimte, beeld en kleur, informeert hoe we elkaar verbinden tussen talen en culturen. Dit fascinerende compendium is ontstaan uit het befaamde Phaidon Archive of Graphic Design. Het is een fijne rijke geschiedenis van grafisch ontwerp, van het eerste exemplaar van de Neurenbergse kroniek in de vijftiende eeuw tot de cutting-edge tijdschriften, posters en ephemera van vandaag. Het boek is samengesteld en geschreven door een wereldwijd team van deskundigen.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK