Succesvolle golfdag van het KVGO-district Noord-Holland en gouden KVGO-speld

Op 22 september jl. organiseerden Chris Knip en André Marcelis weer de inmiddels befaamde jaarlijkse golfdag van het district Noord-Holland.

Begeleid door prachtig zonnig weer, sloegen een groep KVGO-leden en sponsors het golfballetje op de fraaie 9 holes Golfbaan Kavel II Beemster in Middenbeemster gehuld in een fraaie KVGO-blauwe poloshirt.

Gouden Speld Chris Knip En Andre Marcelis 22 09 2021 954x393

En zoals in de uitnodiging mooi verwoord: ‘Het kan gelukkig weer, opscheppen over die ene bal, napraten over die ene chipin, die mooie verre putt en het geweldige teeshot, de super pitch enz……
Gezellig na kletsen met elkaar onder het genot van een stevig glas bier of een mooi glas wijn op het terras van de golfbaan.’

Op het terras werd inderdaad een mooie, gezellige golfdag én KVGO-netwerkbijeenkomst afgesloten.

Maar daar bleef het niet bij. Dick Naafs, voorzitter KVGO(links of de foto), eerde Chris Knip en André Marcelis met de gouden KVGO-speld voor hun jarenlange verdiensten voor dit district.

Bron: KVGO

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK