Aanstelling algemeen directeur bij Grafische Groep Matthys

Met het oog op het verder uitbouwen van de toekomst van het familiebedrijf Grafische Groep Matthys, hebben de eigenaren Pascal, Erik, Filip en Davy Matthys beslist om de algemene leiding in handen te geven van Vincent Servais.

Grafische Groep Matthijs

Vincent heeft de afgelopen jaren binnen het bedrijf zijn sporen verdiend als salesverantwoordelijke voor Frankrijk en (Franstalig) België.
Uit het bericht op Linked-in:
‘Die ambitie om de toekomst van het bedrijf te professionaliseren is de afgelopen twee jaar gegroeid. 2020 en 2021 waren jaren met veel extra uitdagingen die, ondanks de moeilijke marktomstandigheden, financieel gezond zijn ingevuld. Maar die voortdurend wijzigende omstandigheden brachten ook stof tot nadenken.
Het salesteam (Nancy Van Dijck, Bart Lauwaert, Vincent Servais) en productiemanagement (Hans Van den Bossche) hebben in 2021 samen initiatieven genomen om de langetermijnuitdagingen van het bedrijf in kaart te brengen. Dat heeft vanuit dat team geleid tot een sterk plan en het steunen van de kandidatuur van Vincent, om Grafische Groep Matthys richting de toekomst te loodsen’.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK