Mediahuis met fraaie cijfers, maar vooral vanuit digitaal

Nadat de redactie vorige week bij printmedianieuws een uitgebreide analyse maakte van de fraaie cijfers bij Mediahuis, zegt Thomas Leysen, grootaandeelhouder en voorzitter Raad van Bestuur van uitgeverij Mediahuis, dat de papieren krant verder terrein gaat prijsgeven.

Mediahuis

Dat Mediahuis al veel langer niet een ‘papierbedrijf’ is, behoeft geen toelichting. De uitgever streeft er niet naar het papier snel of sneller te laten verdwijnen, maar de realiteit laat zien dat ca. 50% van de Mediahuis klanten nieuws digitaal consumeert. Leysen zegt dat heel veel lezers blijven genieten van de dagelijkse lectuur van hun papieren krant. Maar hij haast zich om erbij te zeggen dat niet de drager maar de onafhankelijke inhoudelijke kwaliteit belangrijk is.

Analyse van de cijfers van Mediahuis bij printmedianieuws (abonnees)

Bron: Villamedia

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK