Kranten Mediahuis 40 procent digitaal

Eind 2021 waren de Nederlandse nieuwsmerken van Mediahuis (ondermeer Telegraaf en NRC) goed voor een totaal van 1,16 miljoen abonnees (print en digitaal), waarvan bijna 40 procent digitaal.

Mediahuis

Mediahuis groep zette in 2021 naar eigen zeggen opnieuw een sterk resultaat neer. In de consumentenmarkt groeide het totale aantal digitale abonnees in Nederland, België, Luxemburg en Ierland met 20 procent. De heropleving van de advertentiemarkt, in combinatie met het ontwikkelen van nieuwe digitale advertentieoplossingen, zorgde voor een groei in advertentie-inkomsten.

Ook in de Nederlandse markt zette de positieve tendens in de digitale abonnee-ontwikkeling zich door.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK