Empack 2022 op nieuwe locatie: Evenementenhal Gorinchem

De grootste verpakkingsbeurs van de Benelux – Empack – komt op 5 tot en met 7 april 2022 op een nieuwe locatie samen in Evenementenhal Gorinchem. Empack is de beurs voor nieuwe producten, diensten en oplossingen in de verpakkingswereld. De voorbereidingen voor het evenement zijn momenteel in volle gang. Er wordt met veel nieuwe energie uitgekeken naar de driedaagse reünie
van de verpakkingsindustrie.

Elk voorjaar is het een must voor verpakkingsprofessionals om elkaar te ontmoeten, om het netwerk te versterken, kennis op te halen zodat een machine nog sneller, efficiënter of duurzamer kan verpakken.
In 2022 biedt Empack weer mogelijkheden voor kennisoverdracht en netwerken. Het aantrekkelijke ondersteunende programma met kennissessies, brand cases en workshops zorgen voor een vernieuwend evenement op een nieuwe locatie.

20210909 Empack Logisticsautomation Joniisraeli

Netwerk Café

Empack verwelkomt alle bezoekers in het nieuwe Netwerk Café: een creatieve en innovatieve hotspot waar je kunt ‘thuis’ werken én netwerken. Het vormt een centrale ontmoetingsplek voor keyspelers binnen de verpakkingsindustrie.

Empack 2022 staat gepland op 5, 6 en 7 april 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Kom jij kijken bij de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux?

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK