NDC mediagroep krijgt ‘Mediahuis Noord’ als nieuwe naam

NDC mediagroep werd eind 2020 overgenomen door Mediahuis. Met toevoeging van ‘Noord’ in de nieuwe naam wil de uitgever de verbinding met Noord-Nederland accentueren.

Koos Boot
Koos Boot, CEO Mediahuis Noord

Koos Boot, de CEO van Mediahuis Noord zegt in een persverklaring: “Onze nieuwe naam Mediahuis Noord markeert de regionale verbondenheid met Noord-Nederland en de verankering binnen de Mediahuis groep.
Bij Mediahuis Noord staat de journalistiek voorop en we willen een klantgerichte, duurzame organisatie zijn. Vanuit die basis bouwen we verder. We zijn in Noord-Nederland een plek voor groei: voor onze lezers, voor onze klanten en voor onze huidige en nieuwe medewerkers.”

De website onder de nieuwe naam staat inmiddels online. Met een flinke lijst nieuwe vacatures pakt Mediahuis de zaken in het noorden van het land voortvarend aan.

Mediahuis Noord is uitgever van de Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden en het Friesch Dagblad. Daarnaast geeft Mediahuis Noord meer dan 35 nieuws- en weekbladen uit. We beheren ruim 50 digitale regionale en landelijke kanalen.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK