Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Leer de ‘kneepjes’ van het vak in de online print business

Het VIGC houdt op 18 april een middagtraining omtrent de trends, ontwikkelingen en businessmodellen rondom de wereld van de online printbedrijven. Meer offline georiënteerde bedrijven leren technieken en methoden toepassen, waarmee ze delen van hun processen kunnen vernieuwen.

Trainer Jos Steutelings

De training wordt in Haarlem gegeven door Jos Steutelings van het VIGC. De invloed van e-commerce staat centraal in de wijze waarop verkoopprocessen extra kunnen worden gestimuleerd door online verkoop- en order volgprocessen. ‘Online print’ gaat veel verder dan alleen technologie en workflow automatisering.

In de training wordt ook gekeken naar de verhoudingen van andere e-commerce trends
ten opzichte van de grafische branche. Aan de hand van recent cijfermateriaal wordt gekeken waar kansen en mogelijkheden liggen in de gebruikelijke product markt combinaties voor print producten en diensten.

Inrichten en plannen van een online print project

Hoe richt je een project in? Welke stappen neem je en hoe bewaak je het voortgangsproces? Door middel van praktische cases wordt gekeken naar de do’s en don’ts rondom online print. Kortom, een middag om niet te missen. Na deze training ben je in staat zelfstandig een eigen gedegen route uit te zetten, keuzes te maken en projecten te plannen.

Doelgroep

  • Bedrijfsleiders van kleine en middelgrote drukkerijen
  • Business developers en accountmanagers binnen de grafische sector
  • Projectmanagers en procesmanagers in een grafisch bedrijf
  • Iedereen die het potentieel van e-commerce wil gebruiken om zijn grafisch bedrijf verder uit te bouwen

Inschrijven doe je via de website van printmediatrainingen.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
De Redactie

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK