Landa ‘verrast’ met S11(P) op 11.200 vel per uur

Niet tijdens ‘Run More’ in New York, maar tijdens de Pre-drupa Conferentie in Düsseldorf kondigde Landa de ’11’ versie aan. De al heel lang geleden beloofde snelheid van 13.000 vel B1 per uur wordt nog niet behaald, maar Benny Landa zei dat die snelheid in de nabije toekomst wel zal worden gehaald.

Benny Landa At Pre Drupa 2024 Media Conference
Benny Landa in Düsseldorf

De ’11’ zou ook zijn voorzien van AI technologie. Dat is qua marketing natuurlijk hip en het hoort ook bij de wijze waarop Landa zich profileert. Volgens Landa zal de AI voorziening zorgen voor een nogf betere printkwaliteit.

De aankondiging werd dus niet in New York gedaan tijdens de daar gehouden ‘REun More’ event. Ondanks het feit dat juist daar de CEO van Landa aanwezig zijn, samen met zijn marketing directeur Christine Ahn, deed Benny Landa de aankondiging kennelijk liever zelf vanuit Duitsland.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK