Ricoh voor vierde keer op rij in Gartner Magic Quadrant

Ricoh is opnieuw opgenomen in het onderzoeksrapport van adviesbureau Gartner: de Magic Quadrant van 2024 voor ‘Outsourced Digital Workplace Services (ODWS) Worldwide’. Dit is de vierde keer op rij dat Ricoh door Gartner deze erkenning krijgt in de ODWS-markt. 

Gartner definieert ODWS als de markt voor uitbestede digitale werkplekdiensten. De leveranciers in deze markt voorzien organisaties en hun medewerkers niet alleen van technologie, apparatuur en applicaties. Zij bieden ook advies, implementatie en ondersteuning in het gebruik ervan. Gartner beoordeelde de leveranciers op diverse criteria, waaronder de volledigheid van hun visie en het vermogen om Outsourced Digital Workplace Services (ODWS) te realiseren. Ricoh is één van de 18 bedrijven die dit jaar in het Magic Quadrant zijn geplaatst. 

Ricoh Gartner News Tcm91 79303

Huib Kolen, Manager Products Marketing & Programs, Ricoh Nederland, vertelt: “Dat we opnieuw erkenning krijgen van Gartner in het Magic Quadrant, bevestigt dat we succesvol zijn in het inrichten van werkomgevingen waarin de mens centraal staat en die het bedrijfsproces verbeteren. We investeren continu in onze digitale diensten en technologieën, zodat deze blijvend aansluiten op de veranderende behoeften van onze klanten. We zijn dan ook bijzonder trots op deze erkenning, die de effectiviteit van ons aanbod onderstreept. We bouwen hierop voort en blijven werken aan slim ingerichte digitale werkplekken, procesautomatisering en technologische innovaties zodat werknemers succesvol kunnen zijn in hun werk.”

Download hier de Gartner Magic Quadrant™ 2024 voor Outsourced Digital Workplace Services.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK