Canon demonstreert ‘The Power to Move’ tijdens Drupa 2024

Tijdens Drupa 2024 laat Canon onder het thema ‘The Power to Move’ zien hoe de krachtige combinatie van technologische innovaties, teams van experts, uitstekende ondersteuningsservices en dynamische samenwerking commerciële printbedrijven (PSP’s) in staat stelt hun onderneming te transformeren.

Het volledige portfolio van Canon’s production print-technologieën zal worden getoond, waaronder sheetfed inkjet- en tonerprinters, high-speed continuous inkjet-productielijnen, flatbed en roll-to-roll grootformaat printers en digitale labelprinters. Deze end-to-end productieoplossingen combineren workflow- en productiviteitsoplossingen, printmedia en printsystemen van Canon met de voor- en nabewerkingsapparatuur van meer dan tien technologie-partners. Aan de hand van succesverhalen van gebruikers, innovatieve toepassingen en inventieve bedrijfsmodellen zullen bezoekers de vele creatieve en commerciële mogelijkheden van digitale printing-on-demand zien.

Canon Drupa

Jennifer Kolloczek, Senior Director, Marketing & innovation, Production Printing, Canon EMEA, zegt: “In de acht jaar sinds de laatste Drupa-beurs heeft Canon met succes samengewerkt met een groot aantal PSP’s en heeft Canon zich ontpopt tot marktleider op het gebied van inkjet voor de totale productie, met leidende posities in de segmenten rotatie, sheetfed en grootformaat die we bedienen. We zijn bijzonder verheugd om tijdens drupa 2024 de vruchten van onze voortdurende investeringen in technologie en bedrijfsinnovatie te delen met een wereldwijd publiek en om ons meest uitgebreide portfolio tot nu toe van krachtige digitale productieprint-, etiketten- en verpakkingstechnologieën te presenteren – klaar om de groei- en diversificatieambities van onze gebruikers te ondersteunen. We zullen ook de vele samenwerkingsverbanden benadrukken die ons helpen om te innoveren, om het gebruik van digitaal printen te laten groeien en om relevante veranderingen in de richting van een duurzamere toekomst te inspireren.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK