Canon verdubbeld verkopen op drupa 2016

160531drupa - 1 van 1Canon Europe kijkt terug op een succesvol drupa 2016 in termen van klantbetrokkenheid, investeringen en belangstelling. Zowel nieuwe als bestaande klanten bezochten de Canon-stand op drupa 2016, om inspiratie op te doen en te ontdekken welke productiviteit, kwaliteit en flexibiliteit de digitale printtechnologie nu kan bieden. Met als resultaat dat Canon dubbel zoveel van haar inkjet-productieprinters en grootformaatprinters heeft verkocht als tijdens drupa 2012.

Jeppe Frandsen, Executive Vice President bij Canon Europe, is tevreden: “Canon heeft tijdens drupa 2016 verfrissende ideeën en uitbreidingsoplossingen gepresenteerd, waarmee we bezoekers hebben geïnspireerd om print op hun eigen manieren in te zetten voor hun klanten. Dankzij het groeiende optimisme over de toekomst van de grafische industrie, wilden duizenden bezoekers meer weten over hoe wij hen kunnen helpen om zakelijke groei te realiseren en hun bedrijf te transformeren. De investeringen door klanten waren overal 30 procent hoger dan op drupa 2012.”

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK