Canon cancelt deelname drupa 2021

Canon zal niet op drupa 2021 aanwezig zijn. Ook Canon is een grote exposant uit Japan en zal dus ook zeker invloed hebben op het aantal bezoekers uit Azië in zijn algemeenheid en Japan in het bijzonder.

Canon Logo 3

De argumenten van Canon komen overeen met vrijwel alle andere exposanten: ‘Veiligheid voor bezoekers en personeel’. Vooralsnog geen reactie van Messe Düsseldorf of van de drupa organisatie zelf.

Het officiële Canon statement door Canon Europe director of graphics and communications Mark Lawn:

“Als onderdeel van onze normale gang van zaken evalueren we regelmatig de haalbaarheid van onze deelname aan grote beurzen en evenementen. Na zorgvuldige afweging, vanwege de aanhoudende onzekerheid veroorzaakt door COVID en de begrijpelijke bedenkingen die mensen hebben rondom reizen, hebben we besloten dat we niet fysiek zullen exposeren op drupa 2021.

We blijven ons volledig inzetten voor de printindustrie om de eisen van onze klanten te ondersteunen, nu en op de lange termijn. We nemen deze verantwoordelijkheid uitermate serieus.

Lees morgen de eerste aflevering van de serie rondom ‘High-end printerfabrikanten’ bij printmedianieuws (voor abonnnees), waarbinnen we starten met Canon.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK