Griffin 24.03 is beschikbaar

Griffin is een krachtige, bekroonde automatische layout- en tegeloplossing voor grootformaat printers. De belangrijkste doelstellingen zijn het verhogen van de efficiëntie en het verminderen van fouten door het automatiseren van repetitieve taken en het verminderen van materiaalverspilling met geavanceerde nestingalgoritmes.

Griffin Nesten

Een belangrijk voordeel van Griffin is de leveranciersneutraliteit. Het is ontworpen om naadloos samen te werken met vrijwel alle printmachines en snijtafels. De Griffin app voor Enfocus Switch vereist een geldige licentie en installatie van Griffin Auto. Neem contact op met Enfocus of ons partnernetwerk voor een proef- of productielicentie van Griffin Auto.

Meer informatie bij Grafistore

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK