Oplossing voor PitStop Pro gebruikers met ‘issues’ binnen Acrobat op macOS

Na de release van Adobe Acrobat Versie 2023.008.204xx, hebben een aantal van PitStop Pro gebruikers verschillende problemen ondervonden met deze versie van Acrobat op macOS.

Pitstop Update 2023 1

Er is nu een hotfix beschikbaar! Deze hotfix pakt het probleem aan waarbij het document ‘wit’ wordt na het bewerken van het document met een Preflight Profiel, Actielijst, of het maken van een Globale Wijziging, of bij het gebruik van de ‘Tekst bewerken’-lijn en ‘Paragraaf bewerken’-gereedschappen of het Meetgereedschap.

Enfocus heeft van deze gelegenheid gebruik gemaakt om de kennisbank aan te vullen en een workaround te bieden om Acrobat Pro (indien nodig) te downgraden totdat de échte bug gefikst is. De fix is nu te downloaden.

Wellicht is het verstandig om automatische updates in de voorkeuren van Acrobat Pro uit te schakelen. We nodigen u uit om deze versie te downloaden en te installeren (Mac OS).

Grafistore Logo

Kom je niet eruit, dan staat GrafiStore klaar om de nodige ondersteuning te bieden

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK