DPG Media verkoopt glossy Nouveau

Uitgever DPG Media verkoopt de glossy Nouveau aan Pijper Media. De overname betekent voor Pijper Media een versterking van het ‘glossy’ portfolio. Nouveau zal deze portfolio delen met merken als Elegance en Grazia. DPG Media verkoopt Nouveau om meer focus te leggen op Libelle, Margriet en Flair.

Nouveau

Dit is de tweede vrouwentitel die in een korte tijd door DGP Media wordt afgestoten. In november 2023 werd Flow verkocht aan Roularta Media. Eind 21021 bestond Nouveau 35 jaar. De oplage van Nouveau ligt op ca. 28.000 exemplaren.

Pijper Media in Groningen heeft de volgende glossys als in haar portfolio: Beau Monde, Elegance, Grazia, Happy in Shape en Marie Claire. Daarnaast nog bladen in de categorieën: Mannen, Sport & lifestyle, Travel & lifestyle en Culinair.

Pijper Media besloot in 2022 te stoppen met drukken. Het bedrijf focust zich verder op het uitgeven van magazines en alle online activiteiten. Met de sterke merken in het portfolio van Pijper Media wordt er sindsdien gewerkt aan een digitale toekomst.

Lees meer over Nouveau bij De Bladendokter

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK