Vakbladen.com verkoopt titels aan Virtùmedia

Virtùmedia bv te Zeist en Vakbladen.com bv te Den Haag hebben bekendgemaakt, dat per 1 januari 2019 de tijdschriften: Pf Magazine, Stitch & Print International en Support Magazine, door Virtùmedia worden overgenomen.

Vakbladen.com verkoopt haar merken Pf Magazine, Stitch & Print International en Support Magazine, omdat zij zich wil concentreren op een aantal clusters van vakgebieden. Genoemde bladen vallen niet binnen één van die clusters, en zijn binnen de uitgeverij standalone merken. De merken zijn, volgens Vakbladen.com en Virtùmedia, sterker binnen het diverse portfolio van de laatstgenoemde uitgeverij.
Virtùmedia is een ambitieus en innovatief multimediabedrijf, dat ruim 30 sterke merken uitgeeft in de vorm van (digitale) magazines en websites.

Bron: inct

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK