Vakmedianet neemt aantal titels Reed Business over

schermafbeelding-2016-11-24-om-20-49-01Vakmedianet Groep BV heeft de overname aangekondigd van een aantal B2B community titels en een groot aantal congressen en events op het gebied van HR, Arbo, OR en een aantal online kennisbanken voor de gemeentelijke overheid van Reed Business Information, onderdeel van de RELX Group.

De voorgenomen overname heeft betrekking op de uitgeefactiviteiten van onder meer de volgende titels: P&O actueel, Praktijkblad Ondernemingsraad, Arbo Magazine, O&O, Flexmarkt, Salarismagazine en Pensioen & Praktijk, alsook die van een gespecialiseerd boeken- en eventportfolio voor de overheid (met name politie) en een aantal krachtige online kennisbanken met hoogwaardige informatie op het gebied van wet- en regelgeving voor de gemeentelijke overheid.
De integratie van deze uitgeefactiviteiten binnen Vakmedianet zal in het eerste kwartaal van 2017 geëffectueerd zijn. De activiteiten die nu bij Reed Business Information in Amsterdam plaatsvinden, worden dan voortgezet vanuit de vestiging in Alphen aan den Rijn.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK