Enfocus viert dertigste verjaardag

Enfocus, bekend van onder andere de Switch workflow applicatie is dertig jaar ‘jong’. Het Vlaamse bedrijf werd in het jaar 2000 onderdeel van Esko, dat op zijn beurt weer een samengaan was van Barco Graphics en het Deense Purup Eskofot. Artwork Systems Group werd in 2007 aan de groep toegevoegd, waarmee Esko een bijna monopolie positie verwierf in tal van printmedia desciplines.

Printing United 2022 Kopbeeld

Het feestje van Enfocus wordt gevoerd tijdens de komende beurs Printing United expo in Atlanta. Bezoekers kunnen aldaar de volledige suite van Enfocus-software bekijken, inclusief PitStop en Switch naast de nieuw toegevoegde Griffin- en Phoenix-oplossingen, en uit eerste hand ervaren hoe het bedrijf al 30 jaar consequent de grenzen van uitmuntendheid verlegt.

Piet De Pauw, hoofd marketing van Enfocus, zegt: “Ik heb nog nooit zo naar een beurs uitgekeken als dit jaar naar Printing United. Nu we Griffin en Phoenix aan ons productgamma hebben toegevoegd, naast PitStop en Switch, hebben we alles wat nodig is om een opdracht binnen enkele minuten in plaats van uren te drukken.”

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK