Landa met online event

Benny Landa blijft drupa tot nu toe trouw, maar stort zich daarnaast ook op online registraties van hetgeen zijn bedrijf graag naar de markt wil uitdragen.

De opname werd gisteren gemaakt. Printmedianieuws begint komende maand met de serie ‘High-end printerfabrikanten 2020‘. Het artikel rondom de ontwikkelingen binnen Landa staat gepland voor 24 november.

Landa geeft o.a. ook uitleg waarom hij met Landa is begonnen, ten opzichte van de niche markten die nu door zijn vorige bedrijf Indigo (na overname door HP) worden bediend. Hij wil met Landa de ‘mainstream-offsetmarkt’ bedienen, gecombineerd met de voordelen van digitaal. In de laatste minuut zegt hij dat de nanographic basis uiteindelijk alle segmenten in print zal gaan bedienen.

Na een minuut of 12 komt Wouter Haan van Simian aan het woord, met de argumentatie voor de aanschaf van zijn Landa machine.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK