Kroatische Leerprinter

De Kroatische inkjetfabrikant Azonprinter debuteert op Fespa 2018 met zijn nieuwste machine, de Azon Leather Matrix, waar hij live draait.

De Azon Leer Matrix kan printen op een verscheidenheid van echt en nepleer.

De nieuwe machine, die zich richt op bedrijven die zich bezighouden met de verwerking, bedrukking en decoratie van leder, kan rechtstreeks afdrukken op een verscheidenheid van echt en kunstleder in resoluties tot 2.880 dpi.

Het is verkrijgbaar in drie optionele bed maten, 700×1,900 mm, 700×2,500 mm en 1,200×3,300 mm, waarvan de prijzen op aanvraag beschikbaar zijn voor distributeurs en klanten bij Fespa, in Berlijn van 15-18 mei.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK