Adverteren? Bel ons +31618883969 sales@blokboek.com

Kroatische Leerprinter

De Kroatische inkjetfabrikant Azonprinter debuteert op Fespa 2018 met zijn nieuwste machine, de Azon Leather Matrix, waar hij live draait.

De Azon Leer Matrix kan printen op een verscheidenheid van echt en nepleer.

De nieuwe machine, die zich richt op bedrijven die zich bezighouden met de verwerking, bedrukking en decoratie van leder, kan rechtstreeks afdrukken op een verscheidenheid van echt en kunstleder in resoluties tot 2.880 dpi.

Het is verkrijgbaar in drie optionele bed maten, 700×1,900 mm, 700×2,500 mm en 1,200×3,300 mm, waarvan de prijzen op aanvraag beschikbaar zijn voor distributeurs en klanten bij Fespa, in Berlijn van 15-18 mei.

De Redactie

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK