Drukker koopt pers voor visitekaartjes

visitekaartje

beeld: Pixabay

Visitekaartjes – het lijkt een afnemende markt nu via de smartphone een LinkedIn-connectie zo gemaakt is. Toch is er in Engeland een drukker die hierin heeft durven investeren. Bluetree Group heeft hiervoor zelfs speciaal een nieuwe B2- vierkleuren inkjet vellenpers van Fujifilm aangeschaft. Hierop kan men dagelijks tot maximaal 1,5 miljoen visitekaartjes produceren. Leuk detail, om de komst van de inkjetpers te promoten heeft het bedrijf een mailing verstuurd met visitekaartjes, die in offset en op de nieuwe pers in inkjet zijn gedrukt. Naar eigen zeggen prefereerde driekwart van de klanten de in inkjet gedrukte kaartjes. De Britse drukkerij is een groot web-to-print bedrijf, met een omzet van 37 miljoen euro op jaarbasis en 270 man personeel.
Bron: grafisch-nieuws

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK