Koninklijke Van der Most, Xerox en PostNL werken samen om 8 miljoen ‘corona’-brieven te versturen

Het kan niemand zijn ontgaan. Elk huishouden krijgt een brief van de overheid waarmee 2 gratis ‘corona-testkits’ besteld kunnen worden.

Wat de meeste gewone consumenten natuurlijk geheel ontgaat, is de enorme operatie die gepaard gaat met
8 miljoen gepersonaliseerde brieven. De personalisatie zelf valt dan nog wel mee, de QR-codes om de bestelling te doen worden verzorgd door Xerox, de printproductie vindt plaats bij Koninklijke van de Most. De opdracht werd verstrekt door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

In een wat ouder filmpje van het RIVM, welke werd gemaakt voor de uitnodigingen voor de vaccinaties, vertelt directeur Marriël van de Most iets over het gehele proces van dergelijke omvangrijke operaties.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK