Op 27 en 28 oktober 2021 Empack in Mechelen

Inmiddels zijn 135 van de 155 beschikbare standruimtes verhuurd in de Nekkerhal te Mechelen. Bezoekers kunnen zich gratis inschrijven.

“What’s the next big thing in packaging” is de vraag die de organisatie in de twee dagen gaat beantwoorden. De kleinschalige beurs teelt een oppervlakte van 4000 vierkante meter en rekent op zo’n 3200 bezoekers, die gratis toegang krijgen.

Empack Logo

Tijdens het seminar- en workshopprogramma wordt ingegaan op thema’s die actueel zijn in de verpakkingsindustrie zoals: duurzaamheid, circulariteit, workflows, packaging en design. Op de beurs zijn drie aparte zones ingericht voor Packaging Innovations, Contract Pack Pavilion en Take Out Corner. Op de Empack website zijn de achtergronden rondom deze thema’s te vinden.

Tot slot vinden er ook twee awarduitreikingen plaats: de Trends Gazellen in packaging en de Verpakking & Label Award. De Trends Gazellen Awards huldigen snelgroeiende bedrijven of ‘Gazellen’ voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen. De Verpakking & Label Award omvat twee categorieën: intelligente verpakkingsmachines en innovatieve verpakkingen/verpakkingsmaterialen.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK