Kerstgroet met donatie via Drukwerkdeal

De belangrijkste mensen in je leven fijne feestdagen toewensen én het Prinses Máxima Centrum ondersteunen in het bereiken van hun missie? Dat doe je met de bijzondere collectie kerstkaarten van Drukwerkdeal.nl.

Drukwerkdeal Kerstgroet

Elk jaar verkoopt Drukwerkdeal miljoenen, voornamelijk zakelijke, kerstkaarten. Daar doet de internetdrukker dit jaar een schepje bovenop met deze collectie kerstkaarten. Klanten die een set kerstkaarten kopen, krijgen tien kaarten met vijf vrolijke kerst-ontwerpen. De netto opbrengst van de actie gaat naar de missie van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. De kaarten zijn hier verkrijgbaar.

De kerstkaarten komen voort uit het langdurige partnership tussen Drukwerkdeal en het Prinses Máxima Centrum. Daarbij ondersteunt de drukker uit Deventer het onderzoeksziekenhuis voor kinderen met kanker met donaties, drukwerk en periodieke acties, om nog meer donaties te realiseren voor het Prinses Máxima Centrum. Zo verkocht de online drukker eerder posters waarvan de opbrengst naar het Prinses Máxima Centrum ging, en riep het bedrijf via de nieuwsbrief tienduizenden klanten op om direct te doneren aan het Prinses Máxima Centrum.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK